lolas lille sorteHolly shit der er meget sex i denne bog! Jeg har de seneste år læst mange bøger i den erotiske genre, men aldrig en der kom i nærheden af denne i forhold til sexscener. Det tog nok også lige overhånd..

Beskrivelse..

Du ved aldrig, hvornår du åbner den dør, der ændrer din skæbne for evigt …

Lolas tilværelse er ensformig og farveløs. Hun er 24 år, og har aldrig haft en rigtigkæreste. Hun har hverken familie eller nære venner. Alt hun har er sin kat, Holger,og sine sorte notesbøger, som hun bruger til at nedfælde sine tanker og erotiskefantasier.

For dem har hun nok af.

En aften efter en mislykket firmafest, træder hun ind af døren på et hotel icentrum for at få sig en drink. Her møder hun en smuk mand, der tager hende foren escortpige. Han giver hende et tilbud, og inden hun ved af det, er hun på vejmed op til hans hotelværelse.

Et erotisk eventyr er i gang, og gennem Lolas notesbøger følger vi med ind i enverden, hun ikke anede eksisterede.

Bedømmelse..

Jeg har tidligere læst Jeanett Veronica Hindbergs lettere selvbiografiske bøger P.S. trænger til flødeskum (og diller) og PPS. Rend mig i skyr og skuffejern. Lolas lille sorte er helt anderledes, hvilket undertitlen “et erotisk eventyr” også indikere. For det er et eventyr som er stærkt inspireret af Pretty Women og Askepot.

Når man som jeg har læst andre af Jeanett Veronica Hindbergs bøger er man ved at kende hendes ironiske distance til mange ting, og det kommer også fint til udtryk her i bogen, og specielt i begyndelsen, hvor jeg ikke rigtig kunne forholde mig til om bogen var en sakastisk kommentar til denne genre som vi som læser har fået kastet i hovedet de seneste år.

Denne erotiske bog er et overflod af sex! Jeg sad ofte og tænkte, hvad finder de nu på? for der kom hele tiden  nyt.

Som kommede bibliotekar har jeg i flere erotiske bøger lagt mærke til, at hovedpersonen (kvinden) er bibliotekar og kan ikke lade være med at grine af den steoreotype forestilling om bibliotekarer.

Hvis du er til de erotisk genre og gerne vil læse noget med en masse lagengymnastik som dog ikke er Fifty Shades S/M så synes jeg du skal læse denne bog, den har ikke samme komik som Jeanett Veronica Hindbergs andre bøger, men den er i hvertfald værd at læse, og den er hurtig læst…

4/5

Tak til Turbine Forlaget for dette anmeldereksemplar

 

 

Reklamer