Tags

,

IMG_1578

I dag fortsætter jeg min 5 fra reolen med 5 bøger fra den erotisk genre. En genre som der er mange læsere af – men som det også er lidt pinligt at indrømme at man læser – så jo jeg vil godt springe ud af skabet og sige at jeg læser ofte erotisk litteratur.

Den første er Blottet for dig af Silvia Day. Bogen er nummer et i den lange serie. Jeg vil godt indrømme at jeg ikke er specielt vild med denne serie, men 1’eren går an. Den minder rigtig meget om Fifty Shades of grey dom uden alt S/M halløjet.

Sommernattens hemmeligheder er en del af en serie som jeg er ret vild med. det er en serie som foregår i et historisk miljø, og så er der tilført en masse erotik. Jeg har altid været vild med serien og vil klart anbefale bogen. Sommernattens hemmeligheder er bind 1 i serien. Du kan læse min anmeldelse her.

Lolas lille sorte er en meget erotisk bog – ja nok nærmere pornografisk. Den er skrevet af forfatteren til bl.a. P.S trænger til flødeskum og diller. Det er en sjov bog, hvor der virkelig er gang i lagengymnastikken. Du kan læse min anmeldelse her.

Twisted er en af de bedste bøger jeg har læst i denne genre. Den har en mandelig hovedrolle og det fungere rigtig godt. Du kan læse min anmeldelse her.

Absolute beginners er en bog, hvor man følger en underviser og en elev på college spirende forhold. Der er masser af sex, men også en rigtig god historie som ikke virker så klam som man umiddelbart skulle tro. Du kan læse min anmeldelse her.

Reklamer