Om mig og bloggen

Hallo!

Jeg hedder Christina og er bibliotekar. Det kan virke temmelig klicheagetig, at skrive at man elsker bøger når man nu er bibliotekar, men ikke desto mindre er det sandheden. Jeg elsker bøger. Jeg elsker det univers, som jeg kommer ind i når jeg læser, og jeg elsker hvordan bogstaver bliver til ord som bliver til sætninger som til sidst former en hel historie som enten er god eller dårlig.

Da jeg tilbage i 2014 begyndte, at blogge var det med ønsket om, at give min store glæde om litteratur videre til andre. Jeg følte ofte når jeg læste en bog, at jeg gerne ville fortælle andre om, hvorfor denne bog var så god, men det kan man jo ikke hele tiden. Derfor begyndte jeg at blogge. Nu næsten 4 år efter elsker jeg stadigvæk bøger, og jeg vil stadigvæk dele min glæde ved bøger. Bloggen er en evig process, og nye ting vil komme og gamle ting vil forsvinde for blogging ændre sig hele tiden.

Jeg læser meget blandet både feel-good, young adult, erotik, kærlighed, slægtsromaner, historiske romaner med mere bliver anmeldt her på bloggen. Jeg er ikke den store fantasy tosse, selvom jeg elsker Harry Potter.

Jeg modtager gerne anmeldereksemplarer, men tillader mig at sige nej, hvis bogen ikke er noget for mig. Ligeledes gør jeg opmærksom på at ALLE mine holdninger er mine, og jeg kan ikke bestikkes til at synes bedre om en bog end tilfældet er.

Jeg kan kontaktes på min e-mail: ruskjaersboeger@gmail.com, men ellers skriv en kommentar her på bloggen.

Reklamer

3 thoughts on “Om mig og bloggen

  1. Pingback: 3 (danske) blogs du skal kende + et par bonusser | Ordlaboratoriet

  2. Hej – 2. del af “Historien om Saga Studio med undertitlen Saga Film A/S” udkommer den 16. april. Du var så venlig at anmelde 1. del: Historien om Saga Studio – John Olsen tiden” sidste år

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s