Om mig og bloggen

Jeg er 30 år. Bosiddende i Aalborg. Jeg har en kandidat i Informationsvidenskab og Kulturformidling. I øjeblikket er jeg jobsøgende, og håber snart at kunne finde et bibliotek som vil elske at ansætte en som elsker bøger.

Jeg begyndte at blogge på Ruskjærs Bøger i oktober 2014 og det har været en kæmpe oplevelse, hvor glæden ved bøger bare er blevet større og større. Jeg elsker den verden jeg kan komme ind i, når jeg sidder i min seng og læser om fjerne egne, om den store kærlighed og den største sorg.

Jeg vil med bloggen udfordre mig selv, ved at læse genre som ikke lige ligger inden for min comfortzone, men også genre som jeg altid har elsket. Jeg elsker chick-lit og den lykkelige slutningen med den naive pige med det store hjerte. Jeg nyder at læse historiske- og slægtsromaner, da jeg elsker historie, og disse bøger har en helt fantastisk evne til at gøre historien levende.

Jeg er ikke den store tilhænger af krimier og fantasy, men er åben for at læse dem, hvis jeg tror handlingen er spændende nok til mig.

I mens jeg har blogget har jeg fundet en stor kærlighed til Young Adult, og det vil mine læseoplevelser også bære præg af.

Jeg har altid læst meget, men der har perioder, hvor læsning ikke har været så vigtigt, da jeg i maj 2014 begyndte som vikar på Aalborg bibliotekerne åbnede det en helt ny mulighed for boganbefalinger, både den der anbefalede, men også den der blev anbefalet en god bog. Ofte er jeg da også kommet hjem med tasken fyldt med bøger.

Jeg modtager gerne anmeldereksemplarer, men tillader mig at sige nej, hvis bogen ikke er noget for mig. Ligeledes gør jeg opmærksom på at ALLE mine holdninger er mine, og jeg kan ikke bestikkes til at synes bedre om en bog end tilfældet er.

Jeg kan kontaktes på min e-mail: cruskjaer@gmail.com, men ellers skriv en kommentar her på bloggen.

Reklamer

3 thoughts on “Om mig og bloggen

  1. Pingback: 3 (danske) blogs du skal kende + et par bonusser | Ordlaboratoriet

  2. Hej – 2. del af “Historien om Saga Studio med undertitlen Saga Film A/S” udkommer den 16. april. Du var så venlig at anmelde 1. del: Historien om Saga Studio – John Olsen tiden” sidste år

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s