Sæt fri

Så er jeg hjemme fra USA igen. Jeg har i den seneste måned rejst i næsten tre måneder, og fløjet 11 gange i fly. Alt dette transport har resulteret i en masse god læsning. Den første bog, jeg anmelder af alle de bøger bliver Maya Banks’ erotiske roman “Sæt fri”

Fra Saxo.com..

I “Sæt fri” møder vi Josslyn. Josslyn har fundet perfektion en gang og hun ved, at hun aldrig vil finde den igen. Nu som enke søger hun den ene ting, som hendes elskede mand ikke kunne give hende. Dominans. Hun søger, hvad hun leder efter i en eksklusiv klub, der henvender sig til folk, som ønsker at hengive sig til deres hedonistiske fantasier.

I klubben finder hun sin afdøde mands bedste ven. Hvad gør hun?

Bedømmelse: Det er en stærk erotisk roman, og selvom den tilhører samme genre som Fifty Shades of grey, er den dog skrevet bedre. En af forklaringerne kan selvfølgelig være at den er meget kortere. Det er udover, at være en stærk erotisk bog også en fin kærlighedshistorie imellem en mand og en kvinde. Der hvor jeg blev virkelig irriteret var hovedpersonen, Josslyns ønske om at en mand skulle være fuldstændig dominerende overfor hende. Som feminist var jeg fuldstændig uforstående overfor denne kendsgerning.

Det er del af en serie, hvor man i de to næste bøger møder venner af denne bogs hovedpersoner, som sørme også er til SM.

PS. Nu vi er ved denne genre så har “Fifty Shades of Grey” premiere i biografen i dag, og hvis jeg ikke vidste det før jeg var i USA opdagede jeg det derovre, der er de nemlig gået amok!!!

sæt fri

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s