Gnist

Tilbage i skole efter ferien. Lidt hårdt men også dejligt, at komme ind i den vante dagsrytme. I dag vil jeg anmelde endnu en Maya Banks roman, denne gang er det “Gnist” som er første bog i serien Breathless.

Forlagets beskrivelse af bogen..

Mia Crestwell er Jaces lillesøster og meget yngre end Gabe Hamilton. Og Gabe har ventet på hende i lang tid. Hvad han ItemImageikke ved er, at Mia længe har fantaseret om ham. Og ja, han er fjorten år ældre end hende, men hvad så? Hun ved godt, at han er i en helt anden klasse end hende selv, men hendes lyst til ham er kun blevet stærkere med tiden. Hun er voksen nu, og der er ingen grund til ikke i det mindste at prøve. Men da Gabe hvirvler hende ind i sin verden af penge, magt og sex, indser hun, at der er meget, hun ikke ved om ham. Blandt andet hvor krævende og udfordrende hans begær kan være.

Bedømmelse..

Denne bog hørte jeg en stor del af på lydbog, jeg hører sjældent lydbøger, men på vej hjem fra Berlin begyndte jeg, at høre denne bog. En stor ros i denne sammenhæng skal lyde til indlæseren som virkelig læste bogen op på en spændende måde, som passede perfekt til genren. Bogen handler om et S/M forhold imellem Mia og Gabe, og ja der er meget sex, men det er en umærket historie, hvor man også lærer personerne grundigt, at kende. Bogen er god til at beskrive, og fortæller på en sød og smuk måde, hvordan Mia og Gabes forhold udvikler sig, og hvilken baggage de begge to har med. Jeg var ikke vild med slutningen, jeg ved godt de skal ende lykkelig, men denne slutning var lige lovlig sukkersød til mig. Blev faktisk lidt pinlig berørt.,

Jeg synes det er svært, at sige om denne bog er bedre eller dårligere end “Giv slip” som jeg anmeldte forleden, da de egentlig minder lidt om hinanden. Denne her er måske mere våget..

RRRRR

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s