et-studie-i-blod

Oktober er en måned, hvor der sker rigtig meget, og det skal fejres.

Den 1. oktober fik jeg nøglerne til min lejlighed, hvilket er rigtig dejligt. Det har været lidt hårdt de seneste måneder at alle ens ting har været i flyttekasser. Da jeg modtog lejligheden stank den af røg og vægene var gule af nikotin så det har været en rigtig hård weekend med at male, men wow hvor er det blevet flot, og hvor er det dejligt at pakke bøgerne ud igen, selvom jeg mangler en mere bogreol.

Nå, men udover det fylder bloggen 2 år den 25. oktober. Vildt det allerede er 2 år siden jeg fik ideen om, at bogblogge. Det har været 2 dejlige år med rigtig mange gode bogoplevelser. Og jeg havde aldrig i min vildeste fantasi regnet med at komme til at læse så mange bøger.

Harper Collins har været så søde at sponsorere Et studie i blod til at fejre bloggens fødselsdag og det travle oktober.

Fra bagsiden.. Sherlock Holmes er ved at gå i hundene. Han er faldet tilbage i sit kokainmisbrug, efter det ikke lykkedes at fange Jack the Ripper. Ikke engang hans trofaste ven Watson kan få ham på bedre tanker. Men da han modtager et mystisk brev fra Paris, ændres alt. Brevet er fra mademoiselle La Victorie, en smuk fransk kabaretstjerne. Hun skriver, at hendes uægte søn, som hun fi k sammen med en engelsk jarl, er forsvundet, og at hun er blevet overfaldet i Montmartre.

Holmes og Watson haster til Paris, hvor de opdager, at sønnens forsvinden kun er toppen af isbjerget: En værdifuld statue af Nike fra Samothrake er blevet stjålet i Marseille, og fl ere børn fra et silkespinderi er blevet myrdet. Alt peger på en enkelt mand, en mand, som ingen kan fi nde. Kan Holmes nå at fi nde den forsvundne dreng og stoppe morderen i tide? Og vil mademoiselle La Victoire få sin søn at se igen? Sneen falder over London på en kold decemberdag i 1888.

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg, husk din email så jeg kan komme i kontakt med dig.

Du er velkommen til at følge mig på Facebook, Bloglovin eller Instagram, men det er ikke et krav, det gør bare mig lidt ekstra glad.

Jeg trækker en heldig vinder den 15. oktober om aften.

Reklamer