Aldrig uden dig

En af de bøger jeg virkelig havde glædet mig til at læse, men vil allerede nu tilstå, at sjældent har en bog skuffet mig så meget..

Handling..

Frances kører fra hendes forældre, og hjem til London, da hun i vejkanten få øje på en forulykket bil, i bilen sidder Alys Kyte. Alys dør, og Alys’ familie tager kontakt til Frances. Dette møde bliver afgørende for Frances fremtid, da hun stifter bekendskab med folk med særlige privilegier og lommen fyldt med penge. Mødet med Kyte bliver også Frances mulighed for at indfrie hendes karrieremæssige ambitioner.
aldrig

Handling…
Ja, det var hvad denne bog handlede om. Selvom jeg efterfølgende egentlig tænker, hvad handler denne bog om? Man springer fra alle mulige situationer uden en pause til at fordøje og få en ide om hvorfor jeg skal høre historien. Jeg var ikke vild med denne historie. Jeg synes den var utrolig kedelig, og det var som at læse en beretning om et liv, hvor intet skete i. Frances mødte en masse mærkelige og snobbede mennesker og hun fik en karriereopstigning, men hvad ellers? På forsiden står der at det er en thriller. Jeg havde en idé om, inden jeg læste denne bog, at en thriller skulle være uhyggelig, men der var ikke meget uhygge over den, og alt går op i kedelige oplevelser og tanker om hvor uretfærdige og dumme Frances synes nærmest alle er. I dag tænkte jeg at hvis dette var en thriller var Morten Korch bøger de rene krimier.
En ting vil jeg dog fremhæve som positivt, og det er beskrivelsen af forlaget/avisen som Frances arbejder på, den synes jeg egentlig er meget komisk.

Nu er det en lille uge siden jeg har læst bogen, og jeg har endnu ikke forstået, hvad denne bog handler om, hvorfor hedder bogen eksempelvis “Aldrig uden dig” jeg har virkelig ikke fundet nogen meninger med bogen. Siden jeg begyndte, at blogge har jeg kun en gang før givet 1 stjerne og det var til Året rundt, som jeg blev ret træt af at læse, men denne havde bare en anden måde at være irriterende på.

Så nej bogen forsvinder ud af glemsen og er hurtigt blevet afleveret på biblioteket, hvor en anden læser forhåbentlig finder mere mening i denne bog end jeg gjorde.

RRRRR

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s