Bogforum, dag 2

IMG_1867Lørdag er altid den dag, hvor der kommer flest til Bogforum, og i år var heller ingen undtagelse. Jeg kom et par minutter over 10 og blev mødt af store køer i forhallen, heldigvis havde jeg pressekort, og kunne derfor springe køen over.

Første kiggede jeg lidt rundt, og lyttede til et par interview bla. Allan Olsen. Det var meningen, at jeg ville have været inde og høre et foredrag med Svend Brinkmann, men der var stopfyldt og det orkede jeg ikke. Jeg besluttede mig for at holde en pause ved Bibliotekernes stand for at sidde i kø og vente på Leonora Christina Skov og selvom jeg havde set og lyttet til hende i Frederikshavn var det nu godt at se hende igen. Der var rigtig mange så Bibliotekernes stand blev meget fyldt op. Efterfølgende skyndte jeg mig hen til Gyldendals kæmpe stand for at høre Simona Ahrenstedt. Det var lidt svært fordi jeg ikke er så god til svensk, men hovedmålet var egentlig også at få en signering af hende. Senere på dagen var jeg til interview af Karen M. McManus som har skrevet en af mine favorit bøger for i år – nemlig En af os lyver. Derudover så jeg også Gayle Forman som har skrevet bla. If I stay (Hvis jeg bliver).

Om aften var jeg til Bogbloggermiddagshygge på Dalle Valle, hvilket jeg også var sidste år. Det var rigtig hyggeligt, at mødes med andre bloggere som man egentlig kun kender via deres blog eller Instagram, og hvor jeg egentlig heller ikke vidste hvad de hed i det virkelig liv. Vi bogblogger er jo nogen lidt sjove typer som bare elsker bøger, og det er sjovt at tale med ligesindede som også synes at Bogforum bare er fantastisk.

IMG_1873

IMG_1866

Når man som jeg elsker håndbold skulle jeg da lige høre lidt og se lidt Nøddesbo. Her bliver han interviewet af Morten Ankerdahl.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s