Mid Year Book Freak Out tag

IMG_1775

Nogle af de gode bøger jeg har læst i 2018

Jeg havde set dette tag ovre på Læsehest med fantasy og synes egentlig det kunne være sjovt at deltage.

1. Bedste bog du har læst indtil videre i 2018

2018 har heldigvis været fyldt med rigtig gode læseoplevelser, så det er faktisk svært bare at vælge én bog. Mit valg falder dog på Leonora Christina Skovs Den, der lever stille som bare er en af de bøger jeg har læst i mit liv som jeg bare ikke kan glemme.

 
2. Bedste fortsættelse du har læst indtil videre i 2018
Jeg læser ikke mange serier, så det er faktisk svært at sige. Og dem jeg har læst har desværre været lidt af en skuffelse, men Jeffrey Archers Pas på hvad du ønsker dig synes jeg var udmærket, selvom den ikke var ligeså god som de forrige.
3. Ny udgivelse du gerne vil læse, men ikke har fået læst endnu
Der er mange, men en af dem jeg glæder mig til at læse, er Skyggen fra Nord (Grænsen til Trafallas 2) af Julie M. Day. Bind et var en af mine bedste læseoplevelser sidste år, og jeg har derfor store forventninger til andet bind.
 
4. Mest ventede udgivelse for anden halvdel af året
Jeg har egentlig ikke rigtig noget overblik over hvad der udkommer i efteråret, men jeg må tilstå at jeg glæder mig til udgivelsen af den illustreret udgave af Harry Potter og Flammernes Pokal som er en af mine yndlings bøger.
5. Største skuffelse
De største skuffelser ligger stadigvæk og venter med at blive læst, men den bog jeg har kæmpet mig igennem som skuffede mig mest var De døde og de levende for hvor skuffede den mig meget. Ud fra beskrivelsen lød det bare som en bog lige for mig, men jeg sad med en fornemmelse af at have spildt min tid og et stort had til hovedpersonen.
6. Største overraskelse
En af os lyver overraskede mig virkelig for jeg troede ikke, at jeg kunne blive så grebet af en ungdomsbog som jeg blev af denne, og jeg var dybt imponeret over hele opbygningen, den var bare så velfungerende.
7. Ny yndlingsforfatter (Debutforfatter eller ny for dig)
Jeg tror ikke lige jeg har mødt en ny yndlingsforfatter, men jeg blev ret vild med Lori Nelson Spielmans skrivestil i Min mor plejede at sige, og jeg har virkelig lyst til at læse hendes to andre bøger som også er udkommet på dansk.
 
8. Nyeste boglige crush
Pas, jeg ved det ikke. Jeg har det nok sådan, at i øjeblikket hvor jeg læser en bog kan jeg lide eller ikke lide personerne – bagefter glemmer jeg dem lidt.
9. Nyeste yndlingskarakter
Jeg kunne godt lide Anne i Ravnenes Hvisken, men ellers August i Wonder – og mange flere.
10. Bog der fik dig til at græde
 Jeg græder ikke når jeg læser (sorry), men De bortførte piger er udentvivl den barskeste bog jeg har læst, og hvis jeg skulle græde ville de nok blive til den.
11. Bog der gjorde dig glad
Wonder betød så meget, det var en god bog at starte året ud på. Specielt fordi jeg i slutningen af 2017 blev ramt af at læse mange virkelig dårlige bøger, og Wonder var rørende på så mange måder – og den gjorde mig glad og meget andet.
 
12. Bedste filmatisering du har set i år
Jeg kan godt se, at Wonder får meget plads, men da det er den eneste filmatisering jeg har set i år, er det også den bedste, men om jeg havde set 1000 ville den stadig være fantastisk, jeg var vild med både film og bog.
13. Bedste anmeldelse du har skrevet i år. 
Jeg har skrevet mange anmeldelser i år, og synes egentlig det er svært, at sige hvilken anmeldelse der er den bedste. Men når jeg ser på statistik er det noget overraskende fotobogen Aarhus by Aarhus som er klart den mest populære skrevet i år.
Jeg vil ikke tagge nogen, men opfordre folk til at deltage, det faktisk ret sjovt.
Jeg glæder mig til, at læse andre gode bøger i resten af 2018 – og jeg har rigtig mange ulæste bøger i bogreolen.
Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s