TBR – Tykke bøger

IMG_1773.JPGJa, så er der lidt fra mig igen. Jeg har desværre ikke så meget tid til, at blogge og heller ikke til at læse. I slutningen af april begyndte jeg på nyt arbejde og har lange dage med meget transporttid. Samtidig har jeg rendt ind i, at læse rigtig meget dårligt litteratur som bare kedet mig bravt og gjort at jeg heller ikke har kunnet konsentrere mig om, at læse når jeg endelig havde tiden.

Men i dag vil jeg skrive om fem bøger som jeg gerne vil læse på et eller andet tidspunkt. De har alle de tilfælles at det er ekstra tykke bøger, hvor den korteste er lidt over 500 sider og den længste mere end 1000 sider. Det er derfor ikke små bøger som lige kan læses på en dag, ihvertfald ikke i mit læsetempo.

Den første bog er “Outlander – Den rejsende” som er tredje bog i Outlander-serien. Jeg er ved at læse bogen, men holder nogengange pause fra den, netop fordi den er så lang, og jeg bare har brug for noget andet. Jeg er ca. halvvejs og jeg håber, at blive færdig med bogen i efteråret.

Den næste bog er Jordens søjler af Ken Follett. Jeg var vild med hans Century-serie og vil rigtig gerne stifte bekendtskab med denne serie også. Hvornår jeg får læst den er usikkert, da jeg synes det er noget af en mundfuld at begynde på.

Den tredje bog er Ravnenes hvisken, som jeg begyndte på forleden efter en anbefaling fra en kollega. Det er normalt ikke en genre som jeg læser, men jeg havde behov for at læse noget helt andet end jeg plejer og som jeg var gået død i. Indtil videre synes jeg den er god.

Edward Rutherfurd har skrevet flere murstenstunge  bøger omhandlende bestemte byers historie. Denne bog vil jeg gerne læse i forbindelse med at jeg skal på ferie til Paris til august.

Spektrum serien vil jeg gerne genlæse inden fjerde bog udkommer i foråret 2019, da jeg ved læsning af tredje bog oplevede, at jeg overhovedet ikke kunne huske hvad der havde forgået i de forrige bøger.

 

 

 

Reklamer

1 thought on “TBR – Tykke bøger

  1. Pingback: TBR – Tynde bøger | Ruskjærs bøger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s