Hun bad selv om det

IMG_1681.JPG

Emma O’Donovan bor i en lille by, hun er 18 år gammel, smuk, populær og selvsikker. Men en aften tager hun til en fest, som ændrer alt.

Dagen efter vågner hun foran sin hoveddør. Hun kan ikke huske, hvad der er sket. Hun ved ikke, hvordan hun er endt der. Hun ved ikke, hvorfor hun har ondt. Men det gør alle andre.

Der er taget billeder af, hvad der skete til festen – af hvad de gjorde ved Emmas krop. Alle har set dem, og de siger, at det er hendes egens skyld.

Denne her bog var ret interessant at læse for hvor var den en barsk omgang. Da jeg læste bogen var der meget fokus på sagen om alle de unge der havde delt børneporno på nettet, og pludselig blev denne bog endnu mere relevant end jeg havde forventet, for de sociale medier har stor betydning og mange ved ikke hvilke konsekvenser som ens aggeren har på nettet.

Men tilbage til denne bog, for med bogens titel rammer man hovedpointen i bogen. Folk har så travlt med at dømme hinanden, og har alle ikke hørt nogle eller en selv sige, hvis en pige har virket flirtende eller upassende at hun selv bad om det. I denne bog er der måske også en form for skadefro over at den populære pige ender med at blive gruppevoldtaget og derved bliver udstødt af alle hendes venner. Bogen er rigtig interessant og læse, men også virkelig hård. Hovedpersonen falder virkelig dybt, men jeg tror bogen giver et rigtig godt billede på hvad der sker, specielt slutningen er meget realistisk – selvom den ikke burde.

Jeg læste bogen på en dag, og jeg er sikker på de fleste vil synes det er en god, men barsk historie.

4stjerner

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s