En af os lyver

IMG_1682

Ja, bloggen er stille og det er bestemt ikke fordi jeg ikke læser noget, for det gør jeg virkelig. Jeg har virkelig fået læst mange gode bøger siden 1. januar, men lysten til at skrive og anmelde bøger har ikke været der – jeg ville meget heller bruge tiden på at læse bøger. En af de fantastiske bøger som jeg har fået læst i januar er En af os lyver – for holdop hvor var jeg vild med den bog.

En helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning:

Brownyn, stræberen, som er på vej mod Yale og altid følger reglerne.
Addy, skønheden, som har lagt sit liv i hænderne på sin kæreste.
Nate, forbryderen, som er skolens lokale pusher.
Cooper, stjernen, som er alle pigers drøm og skolens baseball-stjerne.
Og Simon, outsideren, som er manden bag skolens berygtede gossip-app.

… men Simon kommer ikke ud af lokalet i live den mandag. Og tirsdag havde han planlagt at poste noget saftig sladder på sin app om de fire andre. Er én af de fire skyldige i Simons mord? Eller er morderen en helt anden?

Det er en bog, hvor jeg egentlig ikke helt kan forklare, hvad der var så fantastisk ved bogen uden at komme til at spoile for meget af handlingen, og det vil jeg ikke, for noget at det bedste ved bogen er ikke helt at vide, hvad der sker. Bogen er en Young Adult på en meget klassisk måde, men det fungere bare rigtig godt, mange af de temaer som fylder en helt bog normalt er alle en del af denne bog, og jeg var derfor underholdt på en helt fantastisk måde fra start til slut.

I begyndelsen havde jeg ikke lige observeret, at man skiftede synsvinkel og blev lidt forvirret for personerne virkede ret mærkelige og så var der lige en vigtig detalje om Cooper jeg næsten havde overset, men var usikker på om jeg egentlig havde opdaget – men det havde jeg. Desuden begynder historien med det samme så husk at være klar fra side 1.

Jeg elskede bogen fra start til slut, og var opslugt på en måde som jeg sjælden har oplevet. Bogen var spændende, sød og dramatisk og jeg var overraskede over så vild jeg blev med bogen som gjorde at jeg havde lyst til at læse uafbrudt. Normalt læser jeg ikke 150 sider på en dag, men det gjorde jeg med denne bog.

Tak til Forlaget Carlsen for anmeldereksemplar

5stjerner

Advertisement

2 tanker om “En af os lyver

  1. Pingback: De første tre måneder i 2018 der gik | Ruskjærs bøger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s