Tags

,

IMG_20170917_115139.jpg

Da Reese møder Chase Parker første gang, er hun på blind date – med en anden mand. Pludselig står Chase foran hende og er langt mere interessant end ham, der sidder inde i restauranten og er ved at kede hende ihjel. Chase er forbandet flabet men han er også virkelig charmerende.

Efter deres korte møde i restauranten kan Reese ikke glemme Chase. Men hvad er chancen for, at hun nogensinde vil møde ham igen? Hvad er chancen for, at han en måned senere vil vise sig at være hendes nye chef?

Inden jeg begyndte på Bossman havde jeg nok regnet med at bogen vil være mere i stil med Beautiful Bastard end den faktisk var. Hvor Beautiful Bastard stort set kun handler om at de har sex i hvert kapitel omhandler Bossman mere den gensidige tiltrækning og kærlighed som Reese og Chase har til hinanden. Udover at bogen følger deres forhold følger man også hvad der er sket i deres fortid og hvordan det påvirker deres nutid. Det fungere rigtig fint, og giver en større forståelse for deres forhold og hvorfor de passer så godt sammen. Bogen er i den erotiske genre og det er man overhovedet ikke itvivl om, men bogen har en ok stærk fortælling udover og det gør at jeg blev opslugt af historien.

Jeg vil anbefale bogen til alle som kan lide en søde og let kærlighedshistorie med lidt erotik og lækre kroppe.

4stjerner

 

Reklamer