Måneden i bøger – august 2017

august

outlander

August måned blev desværre den måned, hvor jeg igen var arbejdsløs, og selvom jeg har prøvet det nogle gange er det aldrig rart, og jeg savner virkelig at arbejde.

Jeg har derimod fået læst en del, selvom måneden begyndte med at jeg havde meget svært ved at finde noget jeg faktisk gad at læse. Hvilket gjorde at jeg har begyndt på en masse bøger som jeg bare ikke kunne lide.

Gift ved daggry begyndte jeg på i sidste måned, men færdiggjorde den i august. Jeg er fortsat vild med historien. Du kan læse min anmeldelse her.

Den evige brudepige fik jeg læst på min tur til Berlin og det er en rigtig sød chick-lit som jeg nød at læse.

Harry Potter og Flammernes Pokal var endnu en genlæsning af en af mine farvorit bøger i serien. Denne gang lyttede jeg til den med fantastiske Jesper Christensen som oplæser.

Bounjour Tristesse er en bog som jeg har læst i forbindelse med min bogklub. Det var en god bog som jeg fik lyttet på en eftermiddag.

Papirprinessen var en bog som jeg havde hørt rigtig meget godt om, og jeg blev virkelig også draget af historien som er rigtig god.

Bossman var ligeledes en bog som jeg blev meget opslugt af, og som egentlig havde meget godt på hjertet, men som måske var lidt forudsigelig.

Outlander er jeg endnu ikke færdig med. Det er en rigtig god bog, men hvor er den tyg. Jeg har sideløbende set serien som har givet mig endnu mere lyst til at læse den meget lange serie.

Hvilke bøger var bedst? Jeg har overordnet været meget tilfreds med de bøger som jeg har læst, men hvis jeg skal vælge den som jeg tror vil være længst i min hukommelse (udover Harry Potter 4) så bliver det Outlander.

Hvilken skuffede mig mest? Jeg har været ret vild med alle bøgerne, men tror egentlig det er Den evige brudepige som på mange måder er lidt tynd.

Hvilken bog overraskede mig mest? Jeg tror egentlig det var Papirprinsessen, fordi det slet ikke var det jeg havde regnet med.

Hvordan har august været? Travlt, jeg har pendlet en del i mellem Aalborg og Aarhus, hvilket har givet mig tid til at læse. Læsemæssigt har den været fint selvom jeg på et tidspunkt tænkte at jeg ikke ville få læst noget fordi jeg stødte på så meget dårligt litteratur.

Hvad forventer jeg i september? Meget tyder desværre på, at det bliver endnu en måned på dagpenge, så tiden til at læse er der. Jeg håber, jeg får læst en masse for jeg har en masse bøger at læse både jeg har fået som anmeldereksemplarer, bøger jeg har købt, lånt på biblioteket og en masse gode bøger som der udkommer i september.

 

Reklamer

One thought on “Måneden i bøger – august 2017

  1. Jeg håber, du snart får et andet job – kan godt forstå, det er træls at være uden arbejde :-/

    Er der nogle bestemte bøger, du glæder dig til at læse i denne måned?

    Mvh.
    Den lille Bogblog

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s