Engang læste jeg aldrig lydbøger – jeg kunne simpelthen ikke koncentrer mig om at lytte efter, men så havde jeg hørt at det var godt at side og høre lydbøger samtidig med at man malede i malebøger. Jeg havde allerede på daværende tidspunkt et par malebøger, men fik ikke rigtig malede i dem, fordi jeg hellere ville læse bøger.

En af de første bøger jeg lyttede var Harry Potter og Fangen fra Azkaban, og jeg var solgt. Jesper Christensen er en fantastisk oplæser. Sidenhen er en del lydbøger blevet lyttet og en del flere malebøger er blevet tilføjet sidenhen.

Det er utrolig dejligt at side og male i en bog, hvor man bare skal konsentere sig om at lytte og male efter et bestemt mønster.

Et godt sted (og farligt) sted at finde bøger er via amazon enten den tyske eller engelske, hvor priserne er noget lavere end i danske butikker. Eller bookfinder.com er også god til at finde til den billigste pris. Desuden er udvalget langt større når man køber det fra udlandet, og sproget er ret ligegyldigt når det er til at male.

Nedenfor er mine malebøger, hvor jeg også skriver lidt om hver enkelt bog.

IMG_1498

Jeg er ved at male en bog fra Dog lover adult colouring book

IMG_1499

Johanna Basford har lavet nogle rigtig flotte malebøger, min favorit er Lost ocean eller på dansk Det forsvundne ocean

IMG_1500

Billedet er fra Lost Ocean, hvor der simpelthen er så mange pæne motiver

IMG_1501

Sæt kulør på London er en del af serie, hvor de to omhandler Paris og New York, det er en rigtig flot bog, hvor man rigtig kan genkende steder fra London

IMG_1502

Majestic owls er en bog med rigtig mange ugle billeder, billederne er med knap så mange detaljer som Johanna Basfords bøger, men der er rigeligt at lave.

IMG_1503

Decorative dogs er en bog fyldt med motiver af alle mulige hunderacer, den er rigtig flot, og et must for en hunde elsker.

IMG_1504

The Secret garden er en rigtig fin malebog af Johanna Basford. Motivet på billedet tog langttid men jeg er også stolt af det.

IMG_1505

The Magical city er min nyeste bog, men den er ret mærkelig, meget er forvredet på en sjov måde så man ikke helt ved hvad det forestiller, men det er forskellige seværdigheder fra forskellige byer, der er specielt mange fra London.

IMG_1506

Som ægte Harry Potter fan skal man have denne bog, men problemet er lige, at give sig selv lov til, at have sin kunstneriske frihed til ikke, at male de rigtige farver som man kender fra filmene.

IMG_1507

Denne bog var den første jeg fik, i dag synes jeg ikke den er så fantastisk og det er tydeligt at se at der er sket en kæmpe udvikling i malebøger til voksne genren.

IMG_1508

Her er så alle mine malebøger, hvor Lost Ocean er min favorit.

IMG_1509

Og bagryggene af mine malebøger.

 

Reklamer