IMG_1488

Forestil dig en bog, hvor du følger en mand i en erotisk roman. Ja, det er anerledes.. Læs anmeldelsen for at se hvad det gør ved historien.

Beskrivelse..

Når rig, smuk og arrogant møder smuk, klog og ambitiøs må tingene nødvendigvis blive indviklede.

Drew Evans laver millionforretninger og forfører New Yorks smukkeste kvinder med et enkelt smil. Så hvorfor har han buret sig inde i sin lejlighed i syv dage, ulykkelig og deprimeret? Han siger selv, at han har influenza, men vi ved alle, at det ikke er tilfældet!
Da Katherine Brooks bliver ansat i Drews fars investeringsfirma, løber den flotte playboy ind i modvind. Hendes professionelle og konkurrencedygtige fremtræden pirrer ham, han synes, hun er lækker og er vildt tiltrukket af hende, men alle hans forsøg på at lokke hende til mere end bare et “hej” fejler.

 

Hvordan kan en kvinde forvandle en af New Yorks største livsnydere til en ulykkelig og desperat mand…? Ved at lave den ene ting, som han aldrig har ønsket sig at have i sit liv, til den eneste ting, han ikke kan leve uden.

Bedømmelse..

Jeg er ved at have læst rigtig mange erotiske romaner, mange er meget ens. Hovedpersonen er en kvinde, som er lidt forstyrret og har ar på sjælen og hvis hun ikke har så har den mandelig hovedrolle. Sådan er denne bog ikke, her følger man en mand, og en mands tanker om kvinder, og det elsker jeg bogen for. Jeg kender historien fra rigtig mange Hollywood film, men det gør ikke noget, for bogen fangede mig, den var sjov, sød, erotisk og romantisk, så ja jeg var vild med historien. Det er ikke et mesterværk, men derfor kan den jo sagtens være god. Det at det netop er en mand som er hovedpersonen gør det hele anerledes. Det gør at det ikke drukner i parproblemer og forskrudede tanker om mindreværd. Bogen er spændende da hovedpersonens udvikling er yderst interessant, og heldigvis for denne udvikling ellers ville ingen kvinder nogensinde læse bogen.

Tusind tak til Turbine Forlaget som har sendt anmeldereksemplaret til mig

 

Reklamer