Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer

IMG_1342I år har jeg sat mig for at jeg i de første 7 måneder vil læse en Harry Potter bog pr måned og i denne måned er det blevet til til Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, den eneste bog i serien som jeg ikke har genlæst før nu.

Forlagets beskrivelse..

Efter en rædsom sommer hos familien Dursley vender Harry tilbage til Hogwarts for at fortsætte sin troldmandsuddannelse. Men forude venter atter et dramatisk skoleår. Nogle skræmmende og uforklarlige angreb finder sted på skolen, og Harry hvirvles ind i opklaringen af et dystert mysterium om et hemmeligt kammer og et gruopvækkende uhyre …

Bedømmelse..

Det siger næsten sig selv når jeg gider genlæse en bog, at jeg elsker den, og det gør jeg også. Jeg har tidligere ikke været så vild med denne bog, hvilket måske skyldes mest min fobi for slanger, og det at jeg ikke synes filmen er ret god. Men det er en rigtig god bog, og når man har læst alle syv bøger forstår man også hvorfor denne bog er så vigtig. Siden jeg for 9 år siden stiftede bekendtskab med Harry Potter bøgerne første gang har jeg været bidt at universet, for det er et rigtig spændende univers, hvor Rowling lykkedes med at kombinere det “almindelige” teenageliv med det magiske univers. Det er hvad jeg specielt elsker ved serien, og som jeg synes er sjældent. Jeg synes også det er fantastisk at serien formår at fange så bredt så både børn og voksne kan få noget ud af historien.

Næste bog i serien er Harry Potter og Fangen fra Azkaban og den glæder jeg mig også til at genlæse, for det er så dejligt med serien at jeg altid kan finde nye ting i bøgerne hvergang.

RRRRR

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s