Det hun glemte

IMG_1336Forestil dig at du havde glemt de sidste 10 år af dit liv..

Beskrivelse..

Niogtyvårige Alice er lykkelig.
Hun er dybt forelsket i sin mand og gravid med deres første barn. Alt er, som det skal være.

Efter et uheldigt fald i fitnesscenteret ryger hun er tur på hospitalet, og da hun vågner der, er intet, som det skal være.Faktisk uendeligt langt fra.
Alice er 39 år gammel. Hvedebrødsdagene er i den grad forbi, hun har tre børn og står overfor en skilsmisse.

Alice må langsomt stykke et årtis levet liv sammen på ny. Hun må finde ud af, hvorfor hendes søster ikke taler til hende længere, og hvordan hun er blevet til en superslank mortype med ekstra dyrt tøj på hylderne.
Og endeligt må hun finde frem til, om det, at miste hukommelsen, er forbandet eller velsignet, og om det er muligt at begynde helt forfra.

Bedømmelse..

Efter jeg havde læst “Hypnotisørens kærlighed” var jeg bange for at denne bog af Liane Moriarty ville skuffe mig ligeså meget, og det kun var held at jeg var så vild med “Store små løgne”. Heldigvis skuffede denne bog mig ikke. Det var en rigtig god bog, jeg nød at læse den, og selvom slutningen ikke overraskede mig voldsomt havde jeg virkelig lyst til at læse bogen. Det er en rigtig spændende tanke at man vågner op og har glemt de sidste 10 år af sit liv, hvor man har fået børn og ens kærlighedsliv har ændret sig mærkant. Jeg er selv 29 år i dag, og kan ikke lade være med at tænke på, hvis jeg glemte de næste 10 år, for der sker meget på 10 år. Jeg kan bare se tilbage fra da jeg var 19 til 29 år. Jeg har nået at få studentereksamen, læreruddannelse været arbejdsløs også er jeg næsten færdig som cand.scrint.bibl. noget af det ville jeg måske gerne have undværet, men ikke alt..

Men det er helt klart en bog jeg synes er værd at læse, den er velskrevet, humoristisk og den har noget på hjertet. Jeg skal tit, når jeg læser australsk litteratur vænde mig til at årstiderne er omvendt af vores, at januar faktisk er en varm måned osv. Det er dog ikke noget der gør det store for bogoplevelsen. En ting der irreriteret mig i bogen var at der på et tidspunkt kommer utrolig mange fejl, og det mærkelige var at det kun var i en lille del af bogen. Normalt plejer det at være gennemgående igennem hele bogen, det var det bare ikke her.

Hvem vil jeg anbefale bogen til? Det er en kvinde bog, men hvis du kan lide bøger omhandlende hverdagslivet og kærlighedsbøger vil du kunne lide denne. Hvis du kan lide Liane Moriarty eller Jojo Moyes vil du sikkert også kunne lide denne bog.

Tak til Politikens Forlag for anmeldereksemplar

4/6

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s