Nat efter nat

Vinden susser udenfor og tømmermænd fra gårdsdagens julefrokost gør søndagen til indedag, og så kunne der lige blive tid til et lille indlæg af denne e-bog som jeg har fået som anmeldereksemplar af Plusbog..

Forlagets beskrivelse..

Clay Nichols er alt det, Julia Bell ikke vidste, at hun ville have og nøjagtig det, hun ikke kan få. Men Clay er fast besluttet på at gøre Julia til sin. Koste, hvad det vil. Men Julias mørke hemmeligheder truer med, at ødelægge enhver chance for lykke. Men tiltrækningen mellem dem kan ikke benægtes. Kan to mennesker, brændt af kærligheden, lære at stole på den igen, når begær og passion mødes af farer overalt, hvor de går?

Bedømmelse..

Historien er stærk erotisk så er det sagt fra start til slut. Det er ikke ligesom Fifty Shades of Grey i SM miljøet, men omhandler en rig (surprice) mand og en almindelig (surprice) kvinde. De har før haft en nat sammen, og nu mødes de igen i New York, hvor weekenden hovedsagligt står på sex. Historien har udover en masse sex også en udmærket og anderledes handling en andre bøger i denne genre. Hovedpersonen Julia har en mørk fortid, hvor hun skylder en ret ubehagelig mand penge, og dette forsøger hun at skjule for sine omgivelser også for Clay, hvilket bliver mere og mere vanskeligt jo bedre de lærer hinanden at kende, at Clay samtidig pga. et tidligere forhold har vanskeligt ved at stole på folk gør heller ikke tingene lettere. Jeg synes det er dejligt at det for en gang skyld faktisk er kvinden som har flest ar på sjælen.

Bogen sluttede rigtig spændende og jeg vil helt klart læse de to næste bøger i serien.

Historien er på ingen måde ny i sin genre eller en født klassiker, men det er en hyggelig bog som hvis man kan lide denne genre også vil kunne lide denne bog, så ja bogen anbefaler jeg til alle der elsker erotiske romaner, men gerne vil have knap så meget SM som Fifty Shades of Grey og Maya Banks kan tilbyde.

Bogen er desuden fra Flamingo som er et nyt forlag under Gyldendal, et forlag som hovedsagligt udgiver bøger og e-bøger i den erotiske og kærligheds genren.

RRRRR

natefternat

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s