Tags

,

Nogle bøger behøver ikke at være lange for at have rigelig med handling.

Beskrivelse fra forlaget..

I En hjælpende hånd møder vi en snu ung kvinde, der kæmper for at overleve ved at begå forskellige former for mere eller mindre harmløs bedrageri. På en regnfuld april morgen er hun i færd med at læse auraer i butikken Den spirituelle hånd, da den smukke, velhavende Susan Burke gør sin ankomst. Som en ferm menneskender diagnosticerer vores fortæller øjeblikkeligt Susan som en ulykkelig kvinde, der er ivrig efter at give sit ensomme liv et skud dramatik. Men så snart ’seeren’ besøger det urovækkende viktorianske hjem, der har været kilden til Susans rædsel og ulykke, indser hun, at hun måske ikke er nødt til at lade som om, at hun tror på spøgelser. Miles, Susans teenage-stedsøn, gør ikke sagen bedre med sin foruroligende opførsel og makabre forestillingsevne. Snart er de tre låst i en isnende kamp for at finde ud af, hvor den virkelige ondskab lurer og hvad, om noget, der kan gøres for at undslippe den.

Bedømmelse..

Det er en spændende lille bog, til tider ret makaber og ret uhyggelig så det passer jo meget godt til genren. Bogen er rigtig god, selvom det er en noveller er derfor hurtigt formår den alligevel at beskrive en historie ganske glimrende. Jeg har aldrig læst noget af Gillian Flynn, den bog hun er kendt for er uden tvivl “Kvinden der forsvandt” jeg har set bogen, men endnu ikke læst bogen, selvom den i et år har stået på min bogreol. Gillian Flynn formår at dreje en historie så man ikke ved hvad det næste bliver og hvem der er den skyldige.

Hvem vil jeg anbefale bogen til?

Hvis du ikke lige har mod på at læse en kæmpe thiller er denne roman en god start. Jeg har kun set “Kvinden der forsvandt” men hvis bogen er bare lidt ligesom filmen vil du også kunne lide denne roman.

RRRRR

Tak til Gads Forlag for anmeldereksemplar

IMG_1276

Reklamer