Tags

, , , ,

Faldet er en af de bøger, hvor min bogsnobberi kommer op og siger du burde ikke elske denne bog, men det gør jeg alligevel.

Fra bagsiden..

Præcis da Tessa har besluttet at forfølge sin drøm og flytte til Seattle, ændres alting. Hendes far, som hun ikke har set i ti år, dukker pludselig op, og Harry skifter mening og vil ikke rejse med hende til Seattle. Han vil ikke fortælle hvorfor, og det vækker igen hendes tvivl og usikkerhed. Har de overhovedet en fremtid sammen?

Tessa troede ellers, at Hardin var den eneste, hun virkelig kunne regne med nu. Men Hardin bliver rasende, da han fornemmer, at Tessa vil til Seattle, med eller uden ham.

Tessa er forvirret. Alle Hardins hemmeligheder og utilregnelige vredesudbrud, den evige jalousi og skænderierne med den efterfølgende tilgivelse tærer på hendes kærlighed til ham. Måske er deres kærlighed ikke stærk nok til, at forholdet kan holde? Og hvad sker der, hvis Tessa vælger at forfølge sine drømme og rejse alene, er det så endeligt forbi?

Bedømmelse..

I sommer læste jeg de to første bind i serien og var tryllebundet af den dramatik og den kærlighed som bøgerne udstråler. Da jeg modtog denne bog var jeg lidt mere skepsis for kan en bog på over 700 sider fange min interesse i så langttid og nu kunne der da ikke ske mere for Tessa og Hardin. Men jeg tog fejl, hver gang historien var ved at gå lidt død, skete der noget som gjorde at det hele eksploderede. Det er ikke et mesterværk, men det er en historie, som virkelig forstod, at fange mig på de rigtige tidspunkter, og det er jo ikke helt dårligt.

Bogen er lang, og måske også for lang, når bogens præmis er et ungt pars konstante drama bliver det måske også lige for meget drama hele tiden. I denne bog følger man både Hardin og Tessas synsvinker ligesom i den forrige og det virker rigtig godt, at man har mulighed for at forstå hvorfor de gør som de gør. Selvom jeg til tider synes Hardins bevæggrunde var lige langtnok ude.

Hvem vil jeg anbefale bogen til?

Jeg vil sige at det er en rigtig god ide lige og læse de to andre i serien først, ellers giver det ikke rigtig nogen mening, det er et stykke tid siden jeg læste de to andre og derfor var det faktisk svært til tider helt at huske hvorfor hvad skete. Men serien vil jeg anbefale til alle der godt kan lidt rigtige teenagebøger og kærlighedsbøger ala Twilight osv.

4/5

Tak til People’s Press for anmeldereksemplar

IMG_1251

Reklamer