Tags

,

Så har jeg fået læst endnu en erotisk bog.. Den foregår ligesom mange andre i SM miljøet, men er alligevel anderledes..

Bagsiden..

Julie kender spillets regler, men har aldrig turde give efter for sin nysgerrighed efter at underkaste sig en andens totale magt i soveværelset. Ved et tilfældigt møde med Daniel Covington, den forførende Senior VP for Weston Bank, trækkes Julie nu ind i en pirrende ny verden af seksuel oplevelse, hun ikke anede, at hun havde et så desperat behov for.    

Daniel er højt respekteret i sit samfund, men han har ikke haft et forhold i over to år. Julies ivrige uskyld fører ham til randen af ekstase og får ham til at genoverveje sine strenge regler om følelser. Efterhånden som deres sydende forbindelse bliver varmere, modnes Daniel til at tage Julie under sin totale kontrol, men det får også den farlige del af legen til at stikke sit grimme hoved frem.     

Julie må nu afgøre, om hun stoler nok på Daniel til at overgive sig – eller om hun skal flygte, inden hun bliver brændt..

Bedømmelse..

Bogen har en utrolig smuk forside, som gjorde at jeg først fik øje på bogen, og derefter lyst til at læse den. Jeg vidste hvad bogen handlede om, tildels ved at læse på bagsiden, men også ved mit kendskab til forfatteren. Tara Sue Me var en af de første som skrev i den erotiske genre – altså før E. L. James’ Fifty Shades of Grey. Denne bog er for få måneder siden udkommet på dansk, og den var endelig kommet til mig på biblioteket i onsdags. Bogen er rigtig god i sin genre, den går lidt mere bag om dette specielle miljø end andre bøger jeg har læst – og derfor mere kritisk. Bogens hovedpersoner er også mere spændende end normalt, da de IKKE er påvirket af den dårlig barndom og en masse omsorgssvigt, men egentlig bare er almindelige mennesker med en anderledes seksuel lyst. Bogen er en begyndelse på en serie, hvor man i de kommende bøger følger personer som man stifter bekendskab med i denne bog. Jeg kunne godt lide denne bog, som er hurtigt læst. Jeg vil gerne læse de to andre bøger i serien når de udkommer på dansk.

Jeg regner med en af de kommende dage at lave en vblog til bloggen, hvad den omhandler må i vente på.

4/5

Fortsat god sommer herfra…

Forført af ilden af Tara Sue Me, dansk udgave: 2015, 213 sider

Forført af ilden af Tara Sue Me, dansk udgave: 2015, 213 sider

Reklamer