Feriegæsterne

Endelig udkommer denne bog så jeg kan få lov til at anmelde den her på bloggen. Et stort tak til Plusbog for at give mig mulighed for at anmelde denne bog..

Handling..

Jim og Franny tager med deres børn og nærmeste venner til Mallorca. Det var meningen det skulle være en hyggelig ferie for at fejre deres 35 års bryllupsdag, men som ved mange andre planlagte ture går ingenting som forventet. Snart begynder ligene at springe op af lasten, og turen bliver en stor og overraskende ferie. Vi følger Jim som har været sin kone utro, Franny som er forfatter og glad for mad og som har svært ved at tilgive sin mand, vi følger deres datter Sylvia som gerne vil miste sin mødom, vi følger bøsseparret Charles og Lawrance som gerne vil adoptere, og endelig er der sønnen Bobby og svigerdatteren Carmen, som ikke rigtig ved om de elsker hinanden og om de egentlig vil være sammen.

Bedømmelse..

Jeg elskede denne bog. Jeg elskede den måde bogen er bygget op, hvor man i hvert kapitel følger en ny person, og ser begivenhederne fra flere synsvinkler, så man som læser i kun har sympati med en, og hader en anden person. Det er en rigtig sommerferie læsebog, men på den gode måde, det er en bog der er dyb, uden at være for dyb, det er en som både kan læses af unge som ældre, da der er så stor forskel i de forskellige personers handlinger og problemer alt efter hvor i livet de er.

Så jeg vil anbefale den til alle der gerne vil læse en sommerbog med indhold..

5/5

Nogen gange når jeg tager billeder af bøger skal jeg tænke lidt kreativt. Solbrillerne var vanskelige at få til at sidde på bogen...

Nogen gange når jeg tager billeder af bøger skal jeg tænke lidt kreativt. Solbrillerne var vanskelige at få til at sidde på bogen…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s