Så fik jeg lige lidt tid til at anmelde denne mærkelig bog som jeg modtog som anmeldereksemplar fra Bogrummet

Handling..

I denne bog følger vi Kats weekend fra fredag til og med søndag, hvor hun tåger igennem København. Hvordan en weekend kan ændre alt, når alkoholen kommer indenbors, når man ødelægger sit forhold til sin bedste veninde. Denne weekend er en weekend fyldt med druk, sex og skyld, og en refleksion over livet som ung.

Bedømmelse..

Denne bog er måske i top 3 over mærkelige bøger som jeg har læst friviligt (forstået på den måde at det ikke er en jeg er tvunget til at læse i skolen) Sproget er ekstremt moderne og jeg skulle hele tiden sidde og konsentre mig om hvad ordene egentlig betød, for det var et moderne sprog som jeg ikke kendte. Dette gjorde også at bogen føltes lang at læse. Kat som person virker meget forvirret og usympatisk. Hun har svært ved at forholde sig realistisk til tilværelsen. Sejler derud af i weekenden med tilfældige mennesker, men virker også til at sejle alle ugens andre dage.

Flere steder på nettet har jeg læst, at denne bog skulle være Danmarks svar på YA. Det håber jeg virkelig ikke, for så er det virkelig trist. Bogen har slet ikke den aura over sig som f.eks. amerikansk YA har. Bogen er for moderne og social realistisk til mig.

Bogen er kort, og det er også det bedste ved bogen. Jeg vil umiddelbart have svært ved at anbefale denne bog til nogen, andet end hvis man virkelig interesser sig for dansk litteratur og nye måder at skrive på, for handlingsmæssigt er det en lang tåge at vandre sig ud i.

1/5

På flere blogs har jeg læst om, hvordan man skulle forholde sig til billeder af bøger. Jeg kan godt lide billeder med noget der er relevant i forhold til handlingen. I denne bog var det eneste jeg havde hjemme en øl (ja så kedelig er jeg) Jeg havde overvejet at ligge mel på bogen, men synes heller ikke folk skulle tro det var noget helt andet.

Fredag lørdag

Reklamer