Tags

Så begynder det. Jeg opdatere løbende i dette indlæg..

14:00: Så begynder det, jeg begynder med “Forårets gåder” som jeg fik med posten i går.  Jeg har fundet bogen frem, og så begynder læsningen god læsedag..

15:48: Blev kort tid efter kl. 14 ramt af voldtsom træthed, da jeg ikke har sovet voldsomt meget i nat, det blev lige til lidt søvn, men nu er jeg kommet godt i gang med “Forårets gåder”. Nu vil jeg lige brygge mig en kop te inden det står på god læsning igen.

 19:09: Har netop spist aftensmad.. 132 sider i Kleypas som alle de andre i serien er denne også en god oplevelse. Jeg er blevet frisk igen efter jeg begyndte readathon med at være uhyggelig træt. Jeg fortsætter læsningen af denne hyggelige bog. Nedenfor kan du se et billede af min aftensmad. Tortilla (fiberrige), ja det skal da lige være lidt sundt. 

 

00:29: Så blev jeg færdig med Forårets gåder. Det tog sin tid, men jeg ved også jeg er lidt langtsom til at læse. Bogen var rigtig god og en nydelse at læse, trist der ikke er flere. Næst bog bliver Maya Banks bogen, men jeg er ved at være træt så regner snart med at gå i seng så jeg kan være frisk til min mor kommer.. 

06:53: Vågnet og lidt (meget) træt. Prøver dog at læse nogen timer, og så håbe på det kan blive til lidt søvn senere. Jeg have svært ved at falde i søvn i nat.. 

10:29: jeg er begyndt at læse videre på bibliotekarens virkelige eventyr, den er rigtig hyggelig, men lysten til læse er der ikke rigtig, så nok sande at der ikke bliver så meget mere. Desuden kommer min mor ca. 12.30

Reklamer