Anna og det franske kys

Hvis man har fulgt Lovebooks på enten Facebook eller Instagram har man ikke kunne undgået at høre om “Anna og det franske kys”. Derfor var jeg spændt på om bogen kunne leve op til alt hypen omkring den.

Handling..
Anna bliver mod sin vilje sendt på en Amerikansk kostskole i Paris. Hun forlader hendes bedste veninde og en fyr hun er ret vild med hjemme i Atlanta. Anna kommer hurtigt ind i en gruppe, hvor også den lækre St. Clair er. Hun bliver hurtigt tiltrukket af ham i verdens mest romantiske by, men han er allerede optaget.
Året i Paris bliver et år Anna aldrig kommer til at glemme, et år med kærlighed, venskaber og ikke mindst en dannelse fra barn til voksen.

Bedømmelse..
Første gang jeg stiftede bekendtskab med bogen var da Lovebooks var i Go’ morgen Danmark i vinter og fortælle om bogen. Jeg synes allerede der at den lød til at være spændende. Lovebooks har siden da, virkelig forstået at hype bogen, så da bogen endelig udkom var jeg spændt på om bogen kunne leve op til alle forventningerne. Det kunne den i høj grad, det var virkelig en fantastisk bog, hvor jeg var hele tiden havde lyst til at læse endnu et kapitel. Det er ikke en høj dramatisk bog, men den har bare en hygge som gør at jeg vente side efter side. Ved andre bogelsker har jeg læst, at de blev vildt forelsket i St. Clair, det har jeg egentlig lidt svært ved at forstå, selvom jeg må tilstå, at han er lidt romantisk med flere ting. Samtidig med synes jeg det er dejligt, at bogens personer har flere lag, og der sker en udvikling med dem i løbet af bogen.
Jeg har altid haft meget lyst til, at komme til Paris, og det er bestemt ikke blevet mindre efter at have læst bogen. Jeg tror, jeg vil være ligeså forvirret som Anna, da jeg ligesom hende ikke kan et ord fransk, bortset fra “Merci”..
Jeg kan ikke andet end anbefale denne bog til alle der elsker romantiske young-adult romaner..

5/5
IMG_0089 (1)

Advertisement

3 tanker om “Anna og det franske kys

  1. Pingback: Valentines læsning | Ruskjærs bøger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s