TemaTorsdag #5 New York

I de næste to uger er jeg draget til det forjættede land USA. Jeg er henholdsvis i New York og på De Dansk Vestindiske øer. New York har altid været en kæmpe drøm for mig at komme til. Jeg har læst og set en masse hvor handlingen foregår i New York. Dagens indlæg vil handle om bøger som foregår i New York..

Den første bog er “Det burde du have vidst” af Jean Hanff Korelitz som jeg har anmeldt her. En rigtig god bog, hvor man på en rigtig god måde får beskrevet New Yorks Upper East side, og så er det bare en rigtig velskrevet bog.

“Sex and the city” af Candace Bushnell har jeg aldrig læst, men den ikoniske serie har jeg da set, og hvis bogen bare minder lidt om serien skulle der være lidt New York over den.

“Gossip Girl” er endnu en bog der er blevet til en serie. Bøgerne skulle være noget anerledes end serien, men alligevel giver den et godt indblik i New Yorks priviligerede unge.

Sophie Kinsellas bog “En shopaholic i New York” foregår som titlen siger i New York. Det er en rigtig god chick-lit bog, hvor man virkelig får fornemmelsen af de frister som en shopaholic som Becky møder i New York.

Den sidste bog er “New York” af Edward Rutherfurd. Den beskriver New Yorks historie gennem 350 år, og selvfølgelig berører 11. september.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s