Endelig juleaften

Så nåede vi endelig til den 24. december.. I dag står det på julehygge, venten og en masse god mad afsluttet med en masse gaver.

I år fejres juleaften hos min ældste storesøster med besøg af min anden søster og hendes familie. Huset bliver god fyldt op, og en masse mad bliver sikkert spist.

Inden jeg er nået til juleaften har jeg været i kirke, og mon ikke der bliver tid til endnu et gensyn med Disneys Juleshow.

Jeg er spændt på om der kommer nogle bøger under juletræet til mig.

I denne måned har jeg fået læst lidt julehistorier, desværre ikke så mange som jeg havde satset på, til dels pga. manglende tid, men også pga. manglende lyst. Jeg ville gerne kunne fortælle, at jeg bare har været i super julehumør siden 1. december, men det har jeg ikke. Måske er det fordi julen ikke længere betyder det samme for mig som da jeg var barn. Alligevel har jeg hver dag fået læst et kapitel i “Jul på slottet” Bogen er inspireret af julekalenderen, som altid har været min absolutte yndlings julekalender. Bog udgaven var desværre ikke ligeså stor en oplevelse for mig som tv-julekalenderen. Der mangler meget, og noget i fortællingen er lavet om. Den var fin som en kort lille fortælling, men en bog som er inspireret af en julekalender fungere bare ikke rigtig.

Jeg håber I alle får en god jul. Jeg ved ikke, hvor meget jeg får tid til, at blogge i den kommende tid, da jeg har meget travlt med opgaveskrivning, og nyder endelig at være hjemme hos min mor. Hvis ikke før så glæder jeg mig til at komme tilbage i 2015, hvor jeg kommer med nye ideer på bloggen.

RRRRR

2014-12-23 21.40.022014-12-23 21.39.53

Advertisement

En tanke om “Endelig juleaften

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s