Noget om fødselsdag og travlhed

I øjeblikket har jeg travlt. Jeg har to opgaver på hver 20 sider som jeg skal aflevere forholdsvis korttid efter jul og så vil jeg gerne holde lidt juleferie også. Der har de seneste uger været en del arrangementer som har taget meget af den tid som jeg normalt har brugt på at læse.

I søndags havde jeg fødselsdag og blev 28 år. Jeg havde en rigtig hyggelig dag sammen med min mor. Vi var i storcenter syd her i Aalborg ligesom mange andre også var. Jeg fik en masse gode gaver, men den jeg nok var mest glad for var Ken Folletts “På kanten af evigheden”. Jeg har læst den første bog i serien, og er begyndt på nr. 2, så “På kanten af evigheden må lige vente lidt, ligesom bloggen også vil blive lidt forsømt imens jeg læser denne over 900 sider lange bog.

Jeg har læst Giganternes Fald” her i efteråret og blev helt blæst omkuld af den utrolig spændende måde at fortælle historie på. Jeg har ofte læst om 1. Verdenskrig, men aldrig helt forstået hvad den egentlig gik ud på. Det synes jeg “Giganternes fald” beskriver meget godt, samtidig med at man følger nogle bestemte familier som man også kommer til, at følge i de to næste bøger.

P.S Jeg har måske en lidt forudfattet holdning til historie, da jeg er uddannet historielærer og altid har elsket historie.

En af mine fødselsdagsgaver som jeg virkelig glæder mig til at læse

En af mine fødselsdagsgaver som jeg virkelig glæder mig til at læse

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s