Nytårsønsket

I dag udkommer Anja Christensens kortroman “Nytårsønsket” på dansk og jeg har fået mulighed for at anmelde den her på bloggen, så tak til Anja Christensen og hendes forlag “Ordlaboratoriet” for det.

Titel: Nytårsønsket

Forfatter: Anja Christensen

Sidetal: 33

Udgivet: 2014, men er tidligere udgivet på engelsk

Fra forlaget: Matt Peterson lever det liv, som enhver mand drømmer om, som ung succesfuld filmstjerne. Han har det hele, undtaget drømmekvinden. Da hans fortrolige personlige assistent Kayla forsvinder i en snestorm, få dage før nytårsaften, kan han ikke længere skjule sine følelser for hende. Hvis han finder hende igen, må han beslutte om han vil løbe risikoen og miste en ven og den bedste assistent han nogensinde har haft, ved at fortælle hende hvad hun virkeligt betyder for ham.

Bedømmelse: Det er en fin lille historie, om kærligheden mellem Matt og Kayla, hvordan Matt endelig bliver nødsaget til at se sine ægte følelser i øjnene overfor sin assistent. Jeg var spændt på at læse denne bog, og var egentlig også lidt skepsis. Havde frygtet det havde været en stærk erotisk historie, hvilket den ikke var. Jeg var også spændt på om det ville være en bog fyldt med stavefejl, da det var en selvudgivet bog, men det var det heller ikke. Bogen er fin og jeg sad til sidst og var spændt på slutningen. Jeg synes dog bogen var lidt kedelig til at begynde med. Det er en god bog hvis man er til romantik og en lykkelig slutning. Bemærk at det er en kort roman og handlingen foregår ved nytårstid.

Rigtig god weekend og rigtig god læselyst

nytc3a5rsc3b8nsket-forside

RRRRR

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s