Tags

, , , ,

Jeg elsker biblioteket, og er en meget flittig bruger. Det er skønt, at man kan låne så mange bøger gratis. Biblioteket er dog ikke kun den fysiske bygning, men er også kommet på nettet. Jeg vil i dette indlæg skrive om Netlydbogen og Ereolen. På Netlydbogen er der mulighed for at låne en masse lydbøger over nettet. Det er i teorien ret smart, men problemet er bare at lydbøgerne ikke kan afspilles på ret mange mp3 afspiller, hvor jeg så synes ideen med lydbøger går lidt væk. Men man kan hvis afspille det via Ereolens app (har ikke prøvet) Desuden hvis man har Iphone eller Ipad skulle det også være muligt, at afspille på dem.

Ereolen stiftede jeg bekendtskab med for nogle år siden, og synes det var vildt smart, men hurtigt blev det for populært og Gyldendal trak sig fra samarbejdet. Dette resulterede i et noget dårligere udvalg, men man kan dog fortsat finde små skatte imellem. Bl.a en række Jane Austen romaner og Ben Eltons “To Brødre”. Man kan i Aalborg kommune låne op til 7 bøger om måneden, dette er også forskelligt fra kommune til kommune. Hvis man gerne vil læse bøgerne på sin tablet skal man installere Ereolens app som både findes til Apple og Android.

Netlydbog kender jeg dårligst, men ved et enkelt kig på deres hjemmeside og med et mislykket forsøg på at downloade en fil giver jeg den følgende bedømmelse RRRRR

Ereolen kan jeg godt lide, men ville ønske et lidt bedre udvalg, og ville gerne slippe for at installere deres app.. Bedømmelsen: RRRRR

Hvis I kender et sted for gratis og lovlige måder at læse bøger er i velkomne til at komme en kommentar.. Jeg vil senere bedømme SMSpress.dk som er endnu en gratis måde at læse på..

Udvælgelsen har du også mulighed for at læse på ereolen.dk

Udvælgelsen har du også mulighed for at læse på ereolen.d

Netlydbogen.dk her har du mulighed for at høre bøger helt gratis og lovligt

Netlydbogen.dk her har du mulighed for at høre bøger helt gratis og lovligt

Reklamer