En plus en

En plus en af Jojo Moyes. En god Chick-lit

En plus en af Jojo Moyes. En god Chick-lit

Jeg elsker Jojo Moyes romaner, så er det sagt. Hun har en helt vidunderlig måde at skrive chick-lit på. Moyes bøger har altid en rigtig fængende og vedkommende handling, hvor jeg synes nogle chick-lit bare handler om naive piger som møder den store kærlighed.

I foråret hvor jeg var i oplæring på hovedbiblioteket hørte jeg første gang om Jojo Moyes. Det var med bogen “Mig før dig”. Jeg var hurtigt solgt, og bogen blev læst i en fart. Senere læste jeg “Det sidste brev fra din elsker” som blev en hel besættelse for mig at få fat i. For nogle uger siden opdagede jeg, at Moyes var udkommet med en ny bog. Da opdagede at den var udkommet skyndte jeg mig hjem og reservede den på bibliotekets hjemmeside. Jeg var nummer 2 til at få bogen. Jeg fik en sms i onsdag om at den var kommet også var det at komme afsted. Jeg har læst rigtig meget, og det var svært, at være uden bogen, for jeg kunne jo lige læse lidt i den..

Handling

Bogen handler om den 27 årige enlige mor Jess, som har svært ved at få økonomien til, at hænge sammen, bl.a. fordi hendes eksmand ikke gider at bidrage på nogen måder. Udover det har den lille familie det svært. Den ældste søn, Nicky bliver mobbet af nogle lokale bøller fordi han er anderledes. Udover det har han svært ved at finde sig til rette. Tanzie er Jess’ biologiske datter som er et geni til matematik, men som ellers også har det svært. Familien drager mod Skotland for at deltage i en matematikkonkurrence, men forhindringer gør, at en af Jess rengørings klienter kører dem til Skotland. Det bliver en tur som ændre alt for alle.

Bedømmelse

Bogen er rigtig god, jeg blev hurtig grebet af om den lille familie. I bogen følger man skiftevis, Jess, Ed, Tanzie og Nicky. Dette fungere fint, for på den måde ser man hele tiden historien fra den rigtige vinkel. Jeg læste bogen på ca. 4 dage. Den er hurtig, at læse (måske fordi jeg lige havde læst en bog på over 900 siden). Som i de andre Jojo Moyes bøger jeg har læst skal hun roses for, at være så god til, at samle alle trådene op. På et tidspunkt kom jeg til at tænke, det her må da snart dukke op, og ganske rigtig det kom. Til tider kunne jeg godt synes bogen var lidt langtrukken, og noget blev trukket i langdrag. Men hvis man som jeg elsker Jojo Moyes skrivestil vil man også elske En plus en. Det er en Chick-lit med mening.

RRR

Advertisement

En tanke om “En plus en

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s